Glodi Lugungu - Ze bedoelen het goed

Deel deze pagina
za 28 nov 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Deze voorstelling is vanwege de nieuwe coronamaatregelen geannuleerd. Bezoekers met kaarten zijn hier persoonlijk over geïnformeerd.

 

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

2020 wordt hét jaar voor de jonge, getalenteerde cabaretier Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. Met zijn onverwachte opvattingen en hilarische anekdotes neemt Glodi je mee in zijn verhaal.

Glodi Lugungu waagde de sprong bij comedyclub Toomler in Amsterdam. Met succes. In 2017 deed hij auditie bij Comedytrain en volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief. In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. En nu heeft de Volkskrant Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020. Daar zou je klamme handen van kunnen krijgen. Maar Glodi? Ach. 

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Roué Verveer  "Zo Goed Als Nieuw"  vr 15 jan 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Sanne Wallis de Vries  Kom  za 20 feb 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden