Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Woodstock: One Night of Peace and Music

Deel deze pagina
vr 17 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Frank Lammers neemt je mee terug naar het belangrijkste muziekfestival uit de geschiedenis!

Samen met zijn gasten; Stephanie Struijk, Sandra van Nieuwland, Mitch Rivers, Yorick van Norden, Anne Soldaat en Dandelion en begeleid door de band Strange Brew, neemt hij je mee naar de zomer van 1969, waarin bijna een half miljoen mensen het legendarische festival Woodstock bezochten.

Het werd het hoogtepunt van de flowerpower, van de tegencultuur van de jaren ‘60 en kreeg een belangrijke plaats in de wereldgeschiedenis.

1e rang:   € 24,50

Precies vijftig jaar later neemt Frank Lammers ons mee naar de heilige grond in Bethel, New York, voor een uniek eerbetoon. Bijgestaan door all-star band Strange Brew.

Zij spelen muziek van Jimi Hendrix, Joe Cocker, The Who, Santana, Jefferson Airplane, Crosby, Stills, Nash & Young en al die anderen.

Iedere avond wordt opgeluisterd door wisselende gastzangers. In Hengelo komen Stephanie Struijk, Sandra van Nieuwland, Mitch Rivers, Yorick van Norden, Anne Soldaat en Dandelion mee.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
3e rang :   € 19,50   Normaal tarief
4e rang :   € 17,00   Normaal tarief
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Luís Rabello (piano)  Warme Braziliaanse klanken  za 11 jul 2020 - 20:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Waylon  My Heroes have always been cowboys (reprise)  do 24 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden