Laura van Hal - WIRWAR (6+)

Deel deze pagina
zo 10 okt 2021 - 14:30 uur - Middenzaal


‘WIRWAR’ is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek!

"De acrobatiek, de vormgeving en de spannende soundscape van Nineyards zijn goed op elkaar afgestemd en vormen zo een fantasierijk geheel." | Theaterkrant

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 25 april 2020. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

1e rang:   € 11,50

‘S avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen. Word jij wijs uit deze ‘WIRWAR’?

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 11,50   Normaal tarief
1e rang :   € 9,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 10,00   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 11,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Van Hoorne Entertainment  Belle en het Beest, De Musical (familie)  zo 26 dec 2021 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd
Theater Utrecht  De Kleine Zeemeermin (8+)  vr 21 jan 2022 - 19:30 uur - Rabozaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden