Toneelgroep Jan Vos - WIND

vr 04 aug 2023 - 19:30 uur - Boerderij Ambt Delden - Toneel

WIND is een wrange komedie over de energietransitie in de praktijk. Als de plannen voor een windmolenpark bekend worden gemaakt, komen de bewoners van een klein dorp lijnrecht tegenover elkaar te staan. De tekst is van Tjeerd Bischoff, de regie is in handen van Jeroen van den Berg. Er wordt gespeeld door  Helmert Woudenberg, Trudi Klever, José Kuijpers, Dimme Treurniet, Dagmar Ketelaers, Storm Parser en muzikant Jaap van Keulen.

Locatie & diner
De voorstelling wordt in de zomer van 2023  gespeeld in een tent, op de boerderij van de familie Truitman, Lage Eschweg 3 te Ambt Delden. Wilt u voorafgaand, vanaf 18.00 uur, dineren op het erf? U kunt hier een diner bestellen.

Geen rang (vrije zit):   € 30,00

Toneelgroep Jan Vos maakt voorstellingen op locatie over mensen die zich staande proberen te houden in een sterk veranderende wereld. Ze tonen de complexe werkelijkheid van individuele mensen die schuilgaat achter statistieken, rapporten, beleidsvoornemens en krantenkoppen. Hun stukken ontstaan niet op de beruchte zolderkamertjes. Ze trekken er op uit, vinden inspiratie in de wereld om ons heen en gaan het gesprek aan met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. Samen met hen brengen ze de krachten in kaart die er rondom een bepaald thema spelen en vertalen die naar persoonlijke verhalen. Ze spelen hun voorstellingen op locaties die passen bij de gekozen thematiek.

www.toneelgroepjanvos.nl

Geen rang (vrije zit) :   € 30,00   Normaal tarief

Talkshow

Talkshow

za 05 aug 2023 - 17:45 uur

'De strijd tegen (en voor) de windmolens met humor, maar toch bloedserieus op de planken.' | Dagblad van het Noorden

Geen rang (vrije zit):   € 30,00

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Jan Vos  WIND  vr 28 jul 2023 - 19:30 uur - Boerderij Ambt Delden Toneel
Toneelgroep Jan Vos  WIND  wo 02 aug 2023 - 19:30 uur - Boerderij Ambt Delden Toneel