We will rock you (try-out)

Deel deze pagina
za 30 nov 2019 - 15:00 uur - Rabozaal


Deze voorstelling was uitverkocht, maar er zijn weer enkele kaarten beschikbaar gekomen. 

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze megamusical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! Van 28 tot en met 1 december is ‘We Will Rock You’ te zien in Schouwburg Hengelo. De beschikbaarheid is beperkt, dus snel reserveren is raadzaam.

Deze voorstelling is niet te reserveren met de Podiumpas.

1e rang:   € 69,00

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze megamusical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! Van 28 tot en met 1 december is ‘We Will Rock You’ te zien in Schouwburg Hengelo. De beschikbaarheid is beperkt, dus snel reserveren is raadzaam.

Met de Amerikaanse megaster Anastacia - bekend van hits als 'I'm Outta Love' en 'Not that kind' - in de rol van Killer Queen!

OVER DE MUSICAL
‘We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van Queen. Het verhaal speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit! De rockshow is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 28 landen te zien geweest. ‘We Will Rock You’ komt nu in een fenomenale versie naar Nederland. Spectaculaire effecten, een grote band en excellente zangers en dansers zorgen voor een ongeëvenaarde belevenis.

DE MUZIEK & QUEEN

‘We Will Rock You’ is vooral een spectaculair eerbetoon aan de nummers van Queen. De muziek is in Nederland nog altijd razend populair. In de meest recente editie van de NPO Radio 2 Top 2000 stonden maar liefst 35 verschillende nummers van Queen, waaronder acht nooit eerder genoteerde nummers. Het nummer ‘Bohemian Rhapsody’ heeft inmiddels 16 keer de lijst aangevoerd. De overige nummers van Queen stegen gemiddeld 234 plaatsen. ‘Bohemian Rhapsody’ is de meest gestreamde klassieke rocksong aller tijden en meest gestreamde track gemaakt in de 20ste eeuw. De hit-film Bohemian Rhapsody, een ode aan Queen en zanger Freddie Mercury die in 1991 aan aids overleed, won maar liefst vier Oscars. Onder meer hoofdrolspeler Rami Malek kreeg de prestigieuze onderscheiding voor zijn vertolking van Freddie Mercury. De Queenbiopic trok het afgelopen jaar in Nederland anderhalf miljoen bezoekers. Na de film maakt nu vanaf november ‘We Will Rock You’ furore in de Nederlandse Theaters.

Zorgt dat u dé musicalsensatie van 2019 niet mist!

Groepskorting: u ontvangt 10% korting bij het bestellen van min. 20 kaarten van 'We Will Rock You'.

Tijdens de voorstelling worden video-opnames gemaakt die voor promotionele doeleinden kunnen worden gebruikt.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is te zien op:
Woensdag 27 november | 20:00 uur
Donderdag 28 november | 20:00 uur
Vrijdag 29 november | 20:00 uur
Zaterdag 30 november | 15:00 uur
Zaterdag 30 november | 20:00 uur
Zondag 1 december | 15:00 uur

1e rang :   € 69,00   Normaal tarief
2e rang :   € 62,00   Normaal tarief
3e rang :   € 55,00   Normaal tarief
4e rang :   € 48,00   Normaal tarief
5e rang :   € 41,00   Normaal tarief
1e rang:   € 69,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

TEN Producties  No Joke (14+)  do 11 feb 2021 - 13:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Jeugd
Nino Gvetadze  Briljant en innemend pianospel  zo 14 feb 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden