Steven Brunswijk - Wat een man kan, kan ik ook

Deel deze pagina
vr 04 jun 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien. Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. MAAR NIET ALLES!

Deze voorstelling is verplaatst van 27 februari 2021 naar 4 juni 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken. ‘Zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aankunnen.’ Ja, dat weten we nu onderhand wel… En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’. Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man.

Alles Steven? Ja alles…

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Eva Crutzen  Try-out  za 29 mei 2021 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Fabian Franciscus  Kleine Wereld  vr 25 jun 2021 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden