Thijs Borsten & Fay Lovsky en Oleg Fateev - Waar je niet bent

Deel deze pagina
za 11 jul 2020 - 21:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Muzikant Thijs Borsten maakt een muzikale ontdekkingsreis met de Nederlandse zangeres, componist en multi-instrumentalist Fay Lovsky en de Russische accordeonist, componist en arrangeur Oleg Fateev.

Om de afstand van 1,5 meter tussen bezoekers in acht te kunnen nemen wordt de tribune van onze Middenzaal weggehaald en wordt een sfeervolle ‘cabaretopstelling’ gecreëerd met kleine tafeltjes met stoelen. Bezoekers die een gezamenlijk huishouden of een sociale eenheid vormen kunnen samen aan een tafeltje plaatsnemen.
Let op: u reserveert per huishouden of sociale eenheid. Per reservering dient u minimaal 2 plaatsen te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Thijs Borsten gaat dit seizoen met bijzondere collega-muzikanten op zoek naar de muziek die hun levens verhaal illustreert. Met muzikanten Fay Lovsky en Oleg Fateev speelt hij Russische en Nederlandse liedjes over heimwee en over plekken waar je graag wilt zijn maar niet bent. Deze muzikale combinatie belooft een zoektocht naar vreemde maatsoorten en onbekende instrumenten. Oleg is een zeer bedreven musicus die zowel in de klassieke muziek als in de volksmuziek zijn weg heeft gevonden, terwijl Fay op allerlei instrumenten vooral haar eigen weg is gegaan.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Joost Botman en Niels van der Gulik  Sound of Silence, The Story of Simon en Garfunkel (reprise)  vr 22 jan 2021 - 19:00 uur - Kulturhus Borne Muziek
Nino Gvetadze  Briljant en innemend pianospel  zo 14 feb 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden