Kinderen voor Kinderen de Musical - Waanzinnig Gedroomd

Deel deze pagina
vr 13 mrt 2015 - 19:00 uur - Rabozaal


♪Op een onbewoond eiland ♪
♬ Ha, ha, ha, je vader ♬
♫ Meidengroep ♫
# Ik heb zo waanzinnig gedroomd #

1e rang:   € 29,50

We zijn er allemaal mee opgegroeid, de liedjes van Kinderen voor Kinderen! Het beroemde kinderkoor bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd met de allereerste Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’. Een theatervoorstelling voor iedereen van 5 tot 99! Want of je de liedjes nou jaren geleden op een langspeelplaat draaide of nu meedanst met Kinderen voor Kinderen tijdens de Koningsspelen, ‘Waanzinnig Gedroomd’ wordt een feest van herkenning voor jong én oud.

 
Op een onbewoond eiland, Klaar voor de Start, Wakker met een wijsje… De bekendste oude én nieuwe liedjes uit het 35 jarige bestaan, vertellen het verhaal over Guus die met zijn moeder Julie naar een nieuwe stad verhuist. Julie probeert haar hoofd boven water te houden in haar nieuwe baan, terwijl Guus in een klas komt waar veel wordt gepest. Zijn nieuwe schooldirecteur, die thuis zijn handen al vol heeft aan zijn opstandige puberdochter, is dan ook ten einde raad en schakelt de hulp in van meester Augustus. Met hun nieuwe meester doet de klas van Guus een bijzonder muzikaal project dat alles verandert: ‘PROJECT M’. Maar durft Guus met behulp van muziek ook zijn grote geheim met de klas te delen?
 
In iedere voorstelling van ‘Waanzinnig Gedroomd’ spelen tien kinderen en vijf volwassen acteurs mee. De volwassen cast bestaat uit Steyn de Leeuwe (BNN en Op Sterk Water), Niels Gooijer (Hij gelooft in mij, Soldaat van Oranje de Musical), Lotte Noordanus (Goede tijden, Slechte Tijden & Soldaat van Oranje de Musical), Ian Bok (Beatrix onder Vuur & de oude Kruijf in ‘Johan – logisch is Anders') en Michelle Courtens (Songfestival 2001).

Meer info: www.waanzinniggedroomd.nl

Let op: Aanvangstijd 19:00 uur

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief
1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Najib Amhali  Waar was ik?  za 07 sep 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Nicole Beutler i.s.m. DOX  Role Model  wo 11 sep 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden