Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Marc de Hond - Voortschrijdend Inzicht

Deel deze pagina
vr 20 mrt 2020 - 20:30 uur - Kulturhus Borne


Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elke weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner?

Let op: deze voorstelling vindt plaats in Kulturhus Borne.
Deze voorstelling was oorspronkelijk gepland op 15 februari 2019. Vanwege persoonlijke omstandigheden van Marc de Hond zijn de voorstellingen in theaterseizoen 18/19 geannuleerd. Daarom is deze voorstelling verplaatst naar vrijdag 20 maart 2020. Gasten die al kaarten hebben gereserveerd ontvangen persoonlijk bericht.

Geen rang (vrije zit):   € 16,40

Dit is een voorstelling die Schouwburg Hengelo presenteert in samenwerking met Kulturhus Borne. 

Het leven van Marc de Hond is daarentegen één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

‘Voortschrijdend inzicht’ is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

Let op locatie: Kulturhus (Borne)

Geen rang (vrije zit) :   € 16,40   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 16,40
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Preview seizoen 2020-2021  di 09 jun 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Yentl en De Boer  Lacrimosa  wo 12 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden