Fuad Hassen - Vogelvrij

vr 10 mrt 2023 - 20:30 uur - Kulturhus Borne - Cabaret


Fuad Hassen valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen.

Ook nu weer in zijn programma Vogelvrij. Nu de maatregelen zijn opgeheven, vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een konijn voor je avondeten ineens een hele uitdaging... Daar sta je dan. In je zelfgemaakte jutezak. In het vochtige bos, met een rommelende maag. Onbeschermd. Vogelvrij.

Geen rang (vrije zit):   € 16,50

Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. 

In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. "Fuad heeft bravoure en is een goede verteller" aldus de jury.  In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft zo’n verpletterende indruk achter gelaten dat de jury veel vertrouwen heeft in zijn toekomst in het theater. 

Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

Fuad was te zien in het BNN programma 'Rare Jongens' op NPO3 en was in 2019 zijn wekelijkse item bij 'Is er een dokter in de zaal' op RTL4 zien. 

Geen rang (vrije zit) :   € 16,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 16,50

Anderen bestelden ook

Kees van Amstel  Vluchtweg altijd vrijhouden  vr 24 feb 2023 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
René van Meurs  2636 ★ ★ ★ ★  za 18 mrt 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret