Duda Paiva - Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)

Deel deze pagina
zo 06 jun 2021 - 14:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn?

Vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 11,50

Als op een dag mevrouw Caterpillar langskomt om de huur op te halen, blijkt de kassa leeg. Maar de winkel zelf staat vol kostbaarheden, dus besluit mevrouw Caterpillar wat uit te zoeken. Als zij haar oog op de dieren laat vallen, moet mijnheer Ut alle zeilen bijzetten om de winkel te redden. Gelukkig staat hij er niet alleen voor: de dieren en de planten bedenken een list.

Een even hilarische als betekenisvolle familievoorstelling. Met een prachtige schittering in de dierenogen.| Theaterkrant (keuze van de criticus)

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 15 november 2020 en 14 maart 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben bericht ontvangen.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels

Tip: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen 6-8 jaar voor slechts € 22,50. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van de serie.

Geen rang (vrije zit) :   € 11,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 9,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 11,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool i.s.m. Theater Sonnevanck  Crazy Stupid (12+)  do 30 sep 2021 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
  Checkpoint (8+)  za 02 okt 2021 - 16:00 uur - Rabozaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden