Verplaatst: Duda Paiva - Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)

zo 14 mrt 2021 - 14:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Deze voorstelling is verplaatst naar 6 juni 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 6 juni 2021.

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn? En wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft?

Als op een dag mevrouw Caterpillar langskomt om de huur op te halen, blijkt de kassa leeg. Maar de winkel zelf staat vol kostbaarheden, dus besluit mevrouw Caterpillar wat uit te zoeken. Als zij haar oog op de dieren laat vallen, moet mijnheer Ut alle zeilen bijzetten om de winkel te redden. Gelukkig staat hij er niet alleen voor: de dieren en de planten bedenken een list.

Een even hilarische als betekenisvolle familievoorstelling. Met een prachtige schittering in de dierenogen.| Theaterkrant (keuze van de criticus)

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels

Tip: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen 6-8 jaar voor slechts € 22,50. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van de serie.

Anderen bestelden ook

Aluin  Don't fuck with Artemis (Terug uit Troje III) (15+)  do 27 jan 2022 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
  Nijntje de Musical (2+)  do 24 feb 2022 - 13:30 uur - Rabozaal Jeugd