GEANNULEERD: Vera Bon - Vera Bon speelt Een Mens

Deel deze pagina
vr 26 feb 2021 - 20:30 uur - Middenzaal


Moe van het doen alsof, speelt muzikaal maker en performer Vera Bon in haar eerste solovoorstelling 'gewoon' Een Mens. Op haar EP ‘huilen’ uit 2019 zong Vera nog dat ze Jezus de Verlosser wilde zijn en het liefst iedereen zou redden, maar het is tijd om zichzelf te verlossen van deze zware last. ‘Een Mens’ is een openlijke oefening in kwetsbaar zijn. Wat blijft er van ons over als we niet langer doen alsof? Wat als wie we zijn niet bepaald wordt door onze naam, beroep of status maar door de mate waarin we aanwezig zijn, hier en nu?

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen.

 

1e rang:   € 15,00

Vera Bon brengt haar Nederlandstalige, poëtische muziek en teksten het liefst zo dicht mogelijk bij haar publiek en valt daarin op door een onbevangen manier van performen. In 2019 ontving ze de Burger Beurs, een initiatief van poppodium het Burgerweeshuis waarmee aanstormend talent gesteund wordt in het ontwikkelen van producties.

Tip: bestel de serie ‘Made in Overijssel’! Voor slechts € 22,50 heeft u toegang tot drie voorstellingen van jonge, getalenteerde Overijsselse theatermakers.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room
Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Her Majesty  Are You Ready For The Country  za 17 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Verplaatst: FOURCE  In concert  za 24 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden