Nienke Plas - Van de hak op de tak

Deel deze pagina
wo 16 okt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Wegens grote belangstelling is de voorstelling verplaatst naar de Grote Zaal (Rabozaal), gasten die reeds kaarten geboekt hebben krijgen binnen een week persoonlijk bericht.

Nienke Plas is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Nienke werd al omarmd door online kijkers en is een van Nederlands bekendste YouTubers. Nu komt zij haar viewers opzoeken, in het theater.

1e rang:   € 25,00

Haar wervelende debuutvoorstelling ‘Van de hak op de tak’ is voor mensen die durven in te halen in een bocht. Riemen vast, want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken. Feitjes zijn leuk, maar fantasie doet het gewoon altijd beter, zeker in het theater.

"Van de hak op de tak is een wervelstorm aan energie, woorden, grappen, maffe associaties, stemmetjes en expressieve gezichtsuitdrukkingen. Een soort Hans Teeuwen meets Toren C, maar dan toch heel anders." | Het Parool

1e rang :   € 25,00   Normaal tarief
2e rang :   € 22,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,00   Normaal tarief
4e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 25,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ja-maar Berthold Gunster & Dion Vincken  De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow (reprise)  do 23 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Olav Mol & Jack Plooij  De Formule 1 Show  di 19 nov 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden