Thijs Borsten & Izaline Calister - Van De Andere Kant

do 25 apr 2024 - 20:30 uur - Middenzaal - Muziek

Van De Andere Kant is een muzikale theatervoorstelling van pianist Thijs Borsten (Nederland) en zangeres Izaline Calister (Curaçao), waarin ze elkaar op humoristische wijze uitdagen om beter naar zichzelf door de ogen van de ander te kijken. Thijs moedigt Izaline aan om Nederlandse liedjes te zingen en Izaline spoort Thijs aan om zich meer dan voorheen in haar te verplaatsen.

Wat betekent het om zwart of wit, dan wel vrouw of man te zijn? Izaline en Thijs praten er in alle openheid over en leggen zo zowel overeenkomsten als onbegrip bloot. In Van De Andere Kant zetten Izaline en Thijs de persoonlijke beleving van hun vriendschap en verscheidenheid kracht bij met traditionele liedjes van Curaçao, het Nederlandse levenslied en nieuw, eigen repertoire.

1e rang:   € 19,50

Na het succesvolle programma Het eiland van mijn vader komenThijs Borsten en  Izaline Calister nu naar Hengelo met een nieuwe muzikale theatervoorstelling. Van De Andere Kant laat op humoristische wijze het Nederlandse en Antilliaanse publiek naar zichzelf kijken door de ogen van de ander.

Geboren als zoon van een operazangers werd Thijs al op jonge leeftijd gegrepen door de muziek. Nadat hij zijn opleiding als Improviserend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium had voltooid heeft hij zich op vele fronten verder ontplooid. Zijn veelzijdigheid en brede belangstelling maakt dat Thijs zich niet beperkt tot musiceren, maar ook mensen weet samen te brengen en te enthousiasmeren om daarmee uiting te geven aan de vele mogelijkheden die het podium hen biedt. Hierbij probeert hij steeds grensverleggend te opereren, hetgeen gezien de producties die tot stand komen, door velen wordt gewaardeerd.

Zangeres en componist Izaline Calister heeft een groot publiek op Curaçao, Aruba en Bonaire en inmiddels ook een steeds groter wordend publiek in Nederland. Haar liedjes zijn meestal in het Papiamentu geschreven beschrijven de wereld vanuit het perspectief van de vrouw die ze is: opgegroeid op Curaçao, wonend in Nederland en met een muzikale carrière die de taalbarrière doorbreekt.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Thijs Borsten & Izaline Calister à € 29,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Thijs Borsten & Izaline Calister à € 29,50

do 25 apr 2024 - 18:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Thijs Borsten & Izaline Calister à € 34,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Thijs Borsten & Izaline Calister à € 34,50

do 25 apr 2024 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €34,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50

Anderen bestelden ook

Pink Project The Band  Any Colour You Like!  vr 15 mrt 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Her Majesty  San Francisco City Trip  za 23 mrt 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek