Joost x Roedie - Uitgespeeld

Deel deze pagina
zo 06 nov 2022 - 14:00 uur - Rabozaal


Wat als je YouTube hebt uitgespeeld? Is er leven naast en na YouTube? Pacman, Donkey Kong, Mario of Lara Croft, elke generatie kent zijn eigen gamehelden. Er is iets onweerstaanbaars aan de grenzeloze avonturen op het scherm. De populaire YouTubers 'JoostSpeeltSpellen' (Joost Bouhof) en 'Roedie' (Rudi Wijnen) delen deze avonturen elke dag op YouTube en zijn nu zelf game-iconen geworden. Met hun theatervoorstelling 'Uitgespeeld' betreden de vrienden een voor hen onbekende wereld. Ze brengen de digitale magie naar het podium en geven kinderen en ouders een uniek kijkje in het leven van online gamers.

Familieticket: Bij het bestellen van 4 kaarten of meer ontvangt u een familiekorting van 10%.

1e rang:   € 30,00

Joost en Rudi geven kinderen en ouders een unieke inkijk in het leven van online gamers. Ze brengen de digitale magie naar het podium en geven je een kijkje in het leven van een YouTuber áchter het computerscherm, van zowel de hoogtepunten als de worstelingen. Wat als de vrienden uit elkaar dreigen te groeien door het succes van een uit de hand gelopen hobby? En, is er leven naast en na YouTube?

Joost Bouhof (23) is bekend van het YouTube-kanaal JoostSpeeltSpellen, dat meer dan een half miljoen abonnees heeft. Ook is hij de aangewezen game-expert voor o.m. het NOS Journaal.
Rudi Wijnen (25) is met zijn YouTube-kanaal Roedie (voorheen Roediementair) met ruim vierhonderdduizend volgers in een mum van tijd uitgegroeid tot de top van YouTube in Nederland. Rudi is een vaste gast in het programma 'Legends of Gaming'.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet in de foyer. Ga met Joost en Rudi op de foto en scoor een handtekening!

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 30,00   Normaal tarief
2e rang :   € 27,50   Normaal tarief
3e rang :   € 24,00   Normaal tarief
4e rang :   € 21,00   Normaal tarief
1e rang:   € 30,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Hengelo Leest en Schouwburg Hengelo presenteren  Cultuurpodium Hengelo  zo 27 feb 2022 - 15:00 uur - Wolvecampfoyer Diversen
Hengelo Leest en Schouwburg Hengelo presenteren  Cultuurpodium Hengelo  zo 27 mrt 2022 - 15:00 uur - Wolvecampfoyer Diversen
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden