Bovenste Knoopje Open - Tijd Zat

Deel deze pagina
do 12 dec 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Sjoerd van Capelleveen en Job Kühlkamp zijn drieëntwintig jaar. De leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden zij zelf dan. De heren maken een voorstelling over hun eigen vaders, hun vaders en de vaders die ze zelf misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder hard naar de Filistijnen gaat.

"Een 100% Overijsselse productie dus, maar een streekproductie hoeven ze zeker niet te blijven. Er schuilt een belofte in de twee mannen. (...) Bovenste Knoopje Open luidt met Tijd Zat een nieuw tijdperk in voor de geëngageerde cabaretier."
Lees verder op Theaterkrant.nl (keuze van de criticus)

1e rang:   € 15,00

Het Zwolse Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. Ontwapenende en aanstekelijke verhalen en liedjes. In deze voorstelling brengen zij een ode aan intimiteit, aan de nieuwsgierigheid naar de ander. Aan luisteren en doorgeven. Laat je meevoeren met deze twee energieke en charmante cabaretiers. O, en vergeet niet het kind dat je vroeger was, mee te nemen.

Tip: dit seizoen introduceert Schouwburg Hengelo een nieuwe serie: Made in Overijssel. Maak kennis met aanstormend talent! Voor slechts € 22,50 heeft u toegang tot drie voorstellingen van jonge, getalenteerde Overijsselse theatermakers. Bestel de serie hier.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The Best of Britain  The Fifth (jubileumtournee)  vr 06 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
  The Johnny Cash Roadshow  wo 11 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden