Vier Oost Theater Festival - Theater, muziek en meer!

Deel deze pagina
za 17 jun 2017 - 19:00 uur - Schouwburg Hengelo


Geniet van toneel, muziek, pop-up theater en meer uit het Oosten op de eerste editie van het tweedaagse Vier Oost Theater Festival. Een zomers en uniek theaterfestival in en om de vier grote theaters in Overijssel.
Let op: u kunt ook losse kaartjes per voorstelling reserveren. Daarnaast kunt u ook een passe-partout bestellen! Dit wordt automatisch berekend bij het selecteren van kaarten voor beide dagen. Kosten: € 25,-.

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Onder andere Toneelgroep Oostpool, Orkest van het Oosten, Nederlandse Reisopera, Kameroperahuis, The Young Ones en Theater Sonnevanck reizen op 16 en 17 juni langs de theaters in Hengelo, Enschede, Deventer en Zwolle. Zij zullen niet voor u spelen in de zalen, maar vooral op plekken waar u normaal niet komt. Korte performances, concerten en ontmoetingen met theatermakers en artiesten op verrassende locaties in de theaters, zoals het loading dock, de artiestenfoyer, het zijtoneel en de kleedkamers. Naast de voorstellingen kunt u tijdens het festival genieten van muziek, pop-up theater, zomerse drankjes en lekker eten.

Een greep uit het programma:

Regionaal talent op buitenpodium
Op het buitenpodium presenteert Rabotheater Hengelo winnaars en finalisten van het jaarlijkse Rabotheater Open Podium Twente. Naast de winnaar van dit jaar, de band Paper Wolfe, geeft de eerdere winnaars Lisa Nora (2016) een optreden.The Uppertunes is een jonge, frisse band met een repertoire van jazz, funk, latin en hip-hop.

Sonnevanck - Stil maar Meisje
Als de wereld in brand staat, als je het zelf ook even niet meer weet, als je gewoon even je kop in het zand wil steken, wat doe je dan? Precies. Dan zing je. In koor. Waarover maakt niet meer uit. Muziektheater over het warme bad van samen zingen en de koude douche van niet meer weten wie je bent en wat je zelf denkt.

Productiehuis Oost-Nederland / Johanneke ter Stege
Johanneke ter Stege (Enschede, 1990) verzamelt de mooiste stukjes tijd en rijgt ze aan elkaar in beeld, taal en muziek. Als zangeres kun je haar solo tegenkomen achter haar piano en zingende zaag of dichtend als Deventer Dichter. Johanneke: “Ik wil mensen inspireren met mijn muziek en ze details laten zien van de wereld om ons heen, zodat ze zich opnieuw kunnen verbazen over het gewone.”

Valerius Ensemble  - Een knipoog naar lichte muziek
Het Valerius Ensemble zet zich al bijna 30 jaar in voor het brengen van klassieke kamermuziek op de podia. Zo ook tijdens Vier Oost Theaterfestival. Gespeeld wordt in een bezetting voor piano, viool en cello. Aansprekende werken van diverse componisten worden gebracht onder de titel Een knipoog naar lichte muziek. Vlotte kamermuziek, fris en sprankelend.

Street art
Street art kunstenaars Dima Fatum en Mister Jackson zijn uitgenodigd om live hun street art kunsten te vertonen. Dit in het kader van en in samenwerking met het Street Art Festival.

Let op: u kunt ook een passe-partout bestellen! Dit wordt automatisch berekend bij het selecteren van kaarten voor beide dagen. Kosten: € 25,-.

Klik op het blokkenschema om te vergroten.

Dit theater festival is op:

- vrijdag 16 juni
- zaterdag 17 juni

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 10,00   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: European Philharmonia  Tribute to Hans Zimmer  vr 12 feb 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Berlage Saxophone Quartet  Light on Goldberg  do 18 feb 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden