NIGHT FEVER - The very best of the Bee Gees (zitplaats)

Deel deze pagina
vr 03 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Na een enorm succesvolle tour in Nederland vorig theaterseizoen, komen de heren van Night Fever terug naar de grote zalen om het repertoire van de gebroeders Gibb live te laten horen. Barry, Robin en Maurice Gibb waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en openvallende overhemenden.

Let op: u boekt zitplaatsen. Voor staanplaatsen, klik hier.

1e rang:   € 34,00

You should be dancing, yeah!

De discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ komen zeker voorbij tijdens deze avond. De 7-mans formatie reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een 2,5 uur durend concert. Night Fever wordt gecomplementeerd door een zangeres die de prachtige duetten met Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman voor haar rekening neemt. Het concert van Night Fever in 2017 werd door het publiek in Hengelo gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

klik hier voor meer informatie.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief pauzedrankje.

Voor dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar. Voor staanplaatsen, klik hier.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 34,00   Normaal tarief
2e rang :   € 30,50   Normaal tarief
3e rang :   € 27,00   Normaal tarief
4e rang :   € 23,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 03 mei 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 34,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Maaike Ouboter  Vanaf nu is het van jou  do 28 feb 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
dIRE sTRATS  in concert  wo 10 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden