NIGHT FEVER - The very best of the Bee Gees (staanplaats)

vr 14 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Staanplaatsen


De ultieme live Bee Gees show komt opnieuw naar Schouwburg Hengelo voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb!

In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het fenomenale ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa.

De 6-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert dat staat als een huis. Een must see voor iedere Bee Gees liefhebber!

De entreeprijs is exclusief consumptie.

Geen rang (vrije zit):   € 37,00

Night Fever is een groep muzikanten die het werk van de gebroeders Gibb bewonderen en proberen zo authentiek mogelijk live op het podium te brengen. Leadzangers Michael, Franco en Uwe hebben hard geoefend om te klinken als Barry, Robin en Maurice, maar willen op het podium toch ook vooral zichzelf zijn. Hun stemmen vullen elkaar perfect aan en komen bijzonder dicht bij het karakteristieke en zo herkenbare stemgeluid van de broers Gibb.

Veertien jaar geleden is de band gestart en met honderden optredens achter hun naam, bezochten inmiddels meer dan 70.000 Nederlandse fans Night Fever – the very best of the Bee Gees in het theater. De band uit Duitsland brengt een avond vol nostalgie en laat iedereen meezingen met de tophits uit vijf decennia Bee Gees muziek. ‘You should be dancing, yeah!’

Geen rang (vrije zit) :   € 37,00   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Night Fever/Blues Night à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Night Fever/Blues Night à € 27,50

vr 14 okt 2022 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Night Fever/Blues Night à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Night Fever/Blues Night à € 32,50

vr 14 okt 2022 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

'Hits als 'Stayin'Alive', 'Spicks and Specks' en 'Night Fever' worden tot in perfectie nagespeeld' | Eindhovens Dagblad

Geen rang (vrije zit):   € 37,00

Anderen bestelden ook

Legends of Rock ‘n Roll (USA)  Buddy Holly, Roy Orbison & Elvis Presley  za 24 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
NIGHT FEVER  The very best of the Bee Gees (zitplaats)  vr 14 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek