The Stones vs The Beatles Battle: Stones

wo 27 okt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


In de jaren 60 was je fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In ‘The Stones vs The Beatles Battle’ wordt de muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde opnieuw gevoerd in het theater. Op het podium, met de beste songs van The Stones en The Beatles, maar ook in het publiek. De theaterzaal is in twee vakken verdeeld. Kiest u het vak van The Stones of van The Beatles?  

Bestel hier kaarten voor het vak van The Rolling Stones.

1e rang:   € 27,50

Met meestergitarist Harry Sacksioni, Manny Angeletti (internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker), Edward Reekers, Syb -Mick Jagger- van der Ploeg en een topband. 

Let op: u kunt kaarten bestellen voor de zijde van The Rolling Stones óf voor de zijde van The Beatles. Wilt u kaarten bestellen voor het vak van The Beatles klik dan hier.

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief
1e rang:   € 27,50

Anderen bestelden ook

Valerius Ensemble & 3 dichters  Poëzie, Muziek en Film  za 29 jan 2022 - 14:30 uur - Middenzaal Klassiek
Vannessa Thuyns, Nils Krake & band  You've got a friend  vr 11 mrt 2022 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Muziek