The Celtic Tenors - The Irish Songbook

do 14 apr 2022 - 20:00 uur - Rabozaal


Met The Irish Songbook keren The Celtic Tenors terug naar hun roots en brengen ze een ode aan de beste Ierse muziek van alle tijden. Van nostalgische traditionele melodieën tot vrolijke folk-klassiekers en modern songrepertoire van artiesten als Johnny Doohan en Van Morrison.

De grote gave van het geboren Ierse drietal Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson is dat ze virtuoos zijn in elk genre; van folk tot klassiek en rock. Of het nu het traditionele Oh Danny Boy is of het klassieke Nessun Dorma, elke song van The Celtic Tenors is een streling voor het oor.

1e rang:   € 27,50

The Celtic Tenors weten met hun charisma en muzikale virtuositeit internationaal al 20 jaar volle concertzalen te trekken en een grote schare fans aan zich te binden.

Ze stonden op het podium in wereldsteden als New York, Amsterdam en Shanghai. Ze traden op in de openingsceremonies van grote sportevenementen in stadions tot in Dubai en Abu Dhabi en verzorgden privé-optredens voor voormalig wereldleiders als VS-president Bill Clinton en VN-baas Kofi Anan.

Het zijn echte rasartiesten die zichtbaar genieten van hun optredens en hun band met het publiek. Dat drie stemmen zo perfect kunnen samenvloeien tot één unieke harmonie, verrast de toeschouwers iedere keer weer. Hun concerten zijn ware uitbarstingen van muzikale power, doorspekt met onvervalste Ierse humor. Een avond muzikaal entertainment waar de bezoekers nog lang aan zullen terugdenken!

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief
1e rang:   € 27,50

Anderen bestelden ook

Tavares  In concert (zitplaatsen)  za 17 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The Dublin Legends (voorheen The Dubliners)  In concert  vr 07 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek