Panama Pictures - The Future is not what it used to be

Deel deze pagina
vr 23 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Op zwevende objecten balanceren de performers hoog in de lucht. Elkaar vasthoudend boven de gapende afgrond ontrafelen ze de samenhang tussen tijd en zwaartekracht. Zonder houvast begeven ze zich in het luchtledige. Ze omarmen het risico en spelen met onze waarneming van de tijd. Panama Pictures weet dans met acrobatiek en live muziek te vervlechten tot een meeslepende show. De performers worden live begeleid door een nieuwe, spannende compositie van Strijbos & Van Rijswijk en muzikant en performer Davide Bellotta.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.


 

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Alles is voortdurend in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde, ook al is niet elke verandering waarneembaar. We kunnen de klok niet stilzetten. De uren ontglippen ons vaak, maar lijken op andere momenten weer elastisch. ‘The Future is not what it used to be’ is een fysieke en zintuiglijke voorstelling over het mysterie van de tijd. Over het verlangen van de mens om samenhang te creëren in een gefragmenteerde wereld.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 82,50 en krijg toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen. Kijk hier voor bestellen en meer informatie over de Danspas.

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

LeineRoebana  Solas  wo 09 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Dans
dansgezelschap Meyer-Chaffaud  SOUL#4 CELEBRATE  vr 29 jan 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden