Panama Pictures - The Future is not what it used to be

Deel deze pagina
do 03 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Op zwevende objecten balanceren de performers hoog in de lucht. Elkaar vasthoudend boven de gapende afgrond ontrafelen ze de samenhang tussen tijd en zwaartekracht. Zonder houvast begeven ze zich in het luchtledige. Ze omarmen het risico en spelen met onze waarneming van de tijd. Panama Pictures weet dans met acrobatiek en live muziek te vervlechten tot een meeslepende show. De performers worden live begeleid door een nieuwe, spannende compositie van Strijbos & Van Rijswijk en muzikant en performer Davide Bellotta.

Deze voorstelling is vanwege de coronamaatregelen verplaatst van 23 oktober 2020 naar 3 december 2020. Bezoekers met kaarten zijn hier over geïnformeerd.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het maximale bezoekersaantal voor deze voorstelling bereikt. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat de coronamaatregelen meer bezoekers toelaten of wanneer er kaarten vrijkomen.


 

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Alles is voortdurend in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde, ook al is niet elke verandering waarneembaar. We kunnen de klok niet stilzetten. De uren ontglippen ons vaak, maar lijken op andere momenten weer elastisch. ‘The Future is not what it used to be’ is een fysieke en zintuiglijke voorstelling over het mysterie van de tijd. Over het verlangen van de mens om samenhang te creëren in een gefragmenteerde wereld.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 82,50 en krijg toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen. Kijk hier voor bestellen en meer informatie over de Danspas.

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Kalpana Raghuraman  Hitting True North  za 03 apr 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Jens van Daele's Burning Bridges  Nachthexen IV: Battre  za 12 jun 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden