The Wieners - The Everly Brothers

Deel deze pagina
do 06 feb 2020 - 20:30 uur - Middenzaal


Van ‘Bye Bye Love’ tot ‘On The Wings Of A Nightingale’… een ode aan de Koningen Van De Samenzang door dé Nederlandse rock-’n-roll tributeband! Hits als ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Til I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’ klinken alsof Don en Phil Everly vlak voor je staan.

1e rang:   € 21,50

Van ‘Bye Bye Love’ tot ‘On The Wings Of A Nightingale’… een ode aan de Koningen Van De Samenzang door dé Nederlandse rock-’n-roll tributeband! Hits als ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Til I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’ klinken alsof Don en Phil Everly vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel.
Tussen de nummers door vertellen de muzikanten mooie anekdotes uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de hits.
De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, tot en met de glorieuze comeback in de jaren tachtig.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
2e rang :   € 19,00   Normaal tarief
1e rang:   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 11 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Muziek
  The Magic of Santana  do 10 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden