Starman - The Dutch David Bowie Tribute (reprise)

vr 24 jan. 2025 - 20:00 uur - Rabozaal - Muziek

Starman – The Dutch David Bowie Tribute stond onder meer op Paaspop en de Gentse Feesten en kreeg grote bekendheid door hun succesvolle deelname aan het tv-programma The Tribute: Battle of the Bands 2023, waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Ook de reacties bij hun concert in de Ziggo Dome waren overweldigend: ‘Nog nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend!’ aldus één van de enthousiaste fans. Maak met Starman een prachtige reis door het iconische, kleurrijke oeuvre van één van de grootste artiesten die deze wereld ooit heeft gekend: David Bowie. Een absolute must-see, voor de doorgewinterde Bowie-kenner, maar zeker ook voor alle andere mensen die van iconische muziek houden!

1e rang:   € 29,50

Frontman Rias Baarda komt qua stem, looks en stage presence griezelig dichtbij de oude meester. Eerder al stond Rias met “Het Bowie Concert” in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy. Een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor hen die nog niet zo bekend zijn met zijn repertoire!

Starman – The Dutch David Bowie Tribute bestaat naast frontman Rias Baarda uit een hechte groep fantastische muzikanten!

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,50   Normaal tarief
4e rang :   € 15,00   Normaal tarief
1e rang:   € 29,50

Anderen bestelden ook

Prime Orchestra  Rock Sympho Show  do 03 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Brothers of Blues  A tribute to Jake & Elwood Blues  za 19 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek