Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Keren Levi - The Dry Piece

Deel deze pagina
vr 28 nov 2014 - 20:00 uur - Middenzaal


In ‘The Dry Piece’ wordt de verstoorde relatie tussen het idee van schoonheid en de hedendaagse vrouwelijke identiteit onder de loep genomen. Levi gebruikt theatertechniek in de dans als paintbrush van Photoshop en maakt de ruimte tussen schoonheid en kunst, glamour en werk zichtbaar in een bijzondere, beeldende voorstelling met vier dansers achter een projectiescherm. 

1e rang:   € 16,50

In ‘The Dry Piece’ wordt de verstoorde relatie tussen het idee van schoonheid en de hedendaagse vrouwelijke identiteit onder de loep genomen. Levi gebruikt theatertechniek in de dans als paintbrush van Photoshop en maakt de ruimte tussen schoonheid en kunst, glamour en werk zichtbaar in een bijzondere, beeldende voorstelling met vier dansers achter een projectiescherm. Lichamen en projectie vloeien samen, gaan weer uit een, vormen één geheel. Inspiratiebronnen voor deze nieuwe productie zijn Naomi Wolf en Busby Berkeley. Als musicalregisseur uit de jaren 30 gebruikte Berkeley vaak het vrouwelijk lichaam als esthetisch ‘bouwmateriaal’ met massa scènes waarin vrouwen gechoreografeerd werden tot geometrische figuren. In haar boek The Beauty Myth stelt Wolf dat wat wij schoonheid noemen een culturele mythe is, die ontstaan is met het doel om vrouwen onder controle te houden door ze op te sluiten in hun lichaam.

www.kerenlevi.com

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Kosten zijn € 2,50 en begint om 19.00 uur. De inleiding is te reserveren in stap 4 bij de voorstelling.

Danspas 2014/2015

Deze dansvoorstelling valt onder de Serie Danspas seizoen 2014/2015. Maar liefst 17 dansvoorstelling voor slechts € 77,50. Voor meer informatie klik hier.

1e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 14,50   Normaal tarief
1e rang:   € 16,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Preview seizoen 2020-2021  di 09 jun 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
  Korenfestival Amusing Hengelo  za 06 jun 2020 - 11:00 uur - Schouwburgplein Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden