The Best of Ireland ft. Johnny Logan

Deel deze pagina
do 20 feb 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


In The Best of Ireland hoor je naast de populaire traditionele folksongs en verhalen ook muziek van hedendaagse Ierse artiesten. Twee topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, met passie en energie een gevarieerd programma.

Special guest is niemand minder dan Mister Eurovision, Johnny Logan, de meest succesvolle Eurovisie Songfestival deelnemer ooit!

Met muziek van o.a. The Dubliners, Dolores Keane, Van Morrison, The Pogues, U2, The Corrs, maar ook Ed Sheeran en Snow Patrol.

1e rang:   € 34,50

In The Best of Ireland hoor je naast de populaire traditionele folksongs en verhalen ook songs van hedendaagse Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn de typische Ierse roots terug te horen. Twee topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, met passie en energie een gevarieerd programma.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 34,50   Normaal tarief
2e rang :   € 31,00   Normaal tarief
3e rang :   € 27,50   Normaal tarief
4e rang :   € 24,00   Normaal tarief
1e rang:   € 34,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Thijs Borsten & Carlos Denia  Het Spanje van Carlos Denia  vr 24 sep 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Muziek
Niels van der Gulik en Marcel de Groot  Central Park - The Story of Simon & Garfunkel  vr 24 sep 2021 - 21:00 uur - Kulturhus Borne Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden