Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Introdans - The Battle

Deel deze pagina
za 18 jan 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Het bekende dansgezelschap Introdans brengt een eerbetoon aan de Slag om Arnhem, die 75 jaar geleden plaatsvond. 'The Battle' is een dynamisch en energiek programma met choreografiën van Robert Battle, Cayetano Soto, Sidi Larbi Charkaoui en José Limón.

"Vijf mannen die compleet losgaan in een woeste, organische mix van urban dance en rituele oerdansen. Echte mannen bestaan nog: ze dansen." | Dagblad van het Noorden ★★★★

1e rang:   € 27,50

In 2019 is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Als eerbetoon stelde Introdans-directeur Roel Voorintholt een programma samen rond de thema’s strijd, kracht, energie en tot het uiterste gaan. Universele, tijdloze thema’s, vormgegeven door eigentijdse choreografen.

‘The Battle’ opent met ’The Hunt’ van Robert Battle, een dynamisch powerstuk voor zes mannen. De Introdans-vrouwen zijn te zien in een nieuwe creatie van Cayetano Soto. En met veel trots presenteert Introdans in dit programma ook de Nederlandse première van Sidi Larbi Cherkaoui’s ‘Qutb’. De vrouwenrol in dit indringende danstrio werd gecreëerd voor niemand minder dan de Russische sterballerina Natalia Osipova. Tot slot ‘Missa Brevis’, het magnum opus van een van de grootmeesters van Amerikaanse moderne dans, José Limón.

“Wat een aanwinst om dit in de Nederlandse theaters te mogen zien.” | Muziek- en Theaterparadijs

“Energiek, vol kracht en testosteron, en elkaar uitdagend maken zes mannen zich klaar voor de strijd.” | Theaterkrant

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
1e rang :   € 12,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 11,00   CJP / Jeugd
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
3e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief
4e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  do 01 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 02 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden