The Best of Britain - The 4th!

Deel deze pagina
vr 02 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

Met een compleet nieuw programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zorgt The Best of Britain voor een waar muziekspektakel. Met o.a. Syb van der Ploeg en Edward Reekers.

1e rang:   € 23,50

Met een compleet nieuw programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zorgt The Best of Britain voor een waar muziekspektakel. Van The Beatles tot Coldplay en zo’n beetje alles daar tussenin passeert de revue. Van de makers van Motel Westcoast!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda van Aarsen zijn de vocalisten. Samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal recente wereldhits. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de band op het podium geniet zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
27 januari 2018 | ZINiN Nijverdal | Klik hier
3 maart 2018 | Theaterhotel Almelo | Klik hier
10 maart 2018 | De Reggehof Goor | Klik hier

1e rang :   € 23,50   Normaal tarief
2e rang :   € 21,00   Normaal tarief
3e rang :   € 18,50   Normaal tarief
4e rang :   € 16,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - The best of Britain

So Nice Theaterdiner - The best of Britain

vr 02 mrt 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 23,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

10cc  10cc in concert  za 10 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Kim Hoorweg vs Nawras Altaky  Thijs Borsten Daagt uit  wo 21 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden