A Tribute to John Denver - Thank God I'm A Country Boy!

vr 01 nov. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - Muziek

Dat John Denver meer is dan Annie’s Song en Leaving on a Jetplane bewijzen zanger Jimmy Duchateau en zijn band in Thank God I’m A Country Boy! Reis in deze grootse show met intieme sfeer door het leven van één van ‘s werelds belangrijkste countryzangers en droom weg bij de nostalgische muziek die Denver zo onsterfelijk maakte.

Jimmy: ‘Ik wil John Denver niet nadoen, al klinkt mijn stem wel als die van hem.’ Geen blonde pruik en cowboyhoed dus. Maar wél met gitaar en - vooruit - een western-shirt om in de sfeer te blijven. En de legendarische muziek natuurlijk, want daar draait deze voorstelling om. Van kleine intieme liedjes tot grote arrangementen waarbij de band de show tot een ongekend hoogtepunt weet te brengen.

1e rang:   € 28,50

'De emotie van muziek overbrengen kun je niet imiteren, dat kan alleen uit jezelf komen.' Toch blijft Jimmy trouw aan de handgeschreven partituren die hij van Denvers eigen arrangeur Lee Holdridge kreeg. Hoewel de jonge muzikant geen generatiegenoot van Denver is, begrijpt Jimmy zijn muziek als geen ander. Al zingend en met de nodige anekdotes laat hij het publiek kennismaken met de countrylegende. Een grootse show met een intieme sfeer waarin de levenslessen in Denvers teksten nog meer betekenis krijgen en de geniale muziek de aandacht krijgt die het verdient.

Band: Jimmy Duchateau, Robin Zalm, Richard Ritterbeeks, Janneke Meessen, Cui, Ingo Jetten, Joep Larue en André Kok.

1e rang :   € 28,50   Normaal tarief
2e rang :   € 25,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,00   Normaal tarief
4e rang :   € 14,50   Normaal tarief
1e rang:   € 28,50

Anderen bestelden ook

Leonard Cohen Tribute Band  Come Healing  do 07 nov. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Theatertour Jett Rebel  What just happened?  vr 08 nov. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek