Combattimento & Isabelle van Keulen - Telemann, Fandango & Tango

Deel deze pagina
wo 30 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit


Combattimento gaat een unieke samenwerking aan met violiste Isabelle van Keulen. De rode draad in dit programma is de muziek van Georg Philipp Telemann. Met een aantal karakteristieke werken uit zijn oeuvre: een vioolconcert waarin het liefdesspel tussen twee kikkers wordt geïllustreerd, een vioolconcert in de hoogst ongebruikelijke toonsoort fis-klein, een schitterend vroeg hoboconcert en een klein concert voor twee altviolen. Deze werken worden gecontrasteerd met een aantal 18e-eeuwse fandango’s en de 20e-eeuwse opvolger daarvan, de tango.

Let op: u reserveert per huishouden of sociale eenheid. Vanwege de coronamaatregelen dient u per reservering minimaal 2 plaatsen te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 21,50

Het kleurrijke en virtuoze spel van Isabelle van Keulen en de opwindende kijk op (Barok-)muziek van Combattimento levert een unieke samenwerking op.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room
Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Geen rang (vrije zit) :   € 21,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Maas theater en dans  Eitje (3+)  zo 06 sep 2020 - 14:30 uur - Middenzaal Vrije Zit Jeugd
Ruud Hermans  Back In Town  do 10 sep 2020 - 20:30 uur - Rabozaal Vrije Zit Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden