Combattimento & Isabelle van Keulen - Telemann, Fandango & Tango

Deel deze pagina
wo 30 sep 2020 - 19:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Combattimento gaat een unieke samenwerking aan met violiste Isabelle van Keulen. De rode draad in dit programma is de muziek van Georg Philipp Telemann. Met een aantal karakteristieke werken uit zijn oeuvre: een vioolconcert waarin het liefdesspel tussen twee kikkers wordt geïllustreerd, een vioolconcert in de hoogst ongebruikelijke toonsoort fis-klein, een schitterend vroeg hoboconcert en een klein concert voor twee altviolen. Deze werken worden gecontrasteerd met een aantal 18e-eeuwse fandango’s en de 20e-eeuwse opvolger daarvan, de tango.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zal Combattimento twee concerten van 60 minuten spelen voor 30 bezoekers per concert. Bezoekers met kaarten ontvangen hierover persoonlijk bericht.

 

Geen rang (vrije zit):   € 21,50

Het kleurrijke en virtuoze spel van Isabelle van Keulen en de opwindende kijk op (Barok-)muziek van Combattimento levert een unieke samenwerking op.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 21,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Huijnen en Hopman  Love  zo 13 dec 2020 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Berghout Ensemble  Rondom de harp  zo 11 apr 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden