Company Dada Masilo & Oost-Nederlands Symfonieorkest - Swan Lake

Deel deze pagina
vr 19 jun 2015 - 20:00 uur - Rabozaal


Als spectaculair slot van het theaterseizoen brengen de theaters van Zwolle, Hengelo en Deventer - exclusief in Nederland - een niet-alledaagse uitvoering van ‘het Zwanenmeer’. 13 dansers uit Zuid-Afrika brengen samen ‘Swan Lake’ als een  betoverend en wervelend ballet spektakel.
Tip: Boek ook de inleiding en het Ladies Night Arrangement inclusief Goodie Bag!

1e rang:   € 25,00

Betoverend Zwanenmeer uit Zuid-Afrika

Deze productie reist al een aantal jaren over de wereld en is nu te zien in Overijssel. Voor het eerst live begeleid door het Oost-Nederlands Symfonieorkest!

Als spectaculair slot van het theaterseizoen brengen de theaters van Zwolle, Hengelo en Deventer - exclusief in Nederland - een niet-alledaagse uitvoering van ‘het Zwanenmeer’. 13 dansers uit Zuid-Afrika brengen samen ‘Swan Lake’ als een  betoverend en wervelend spektakel.

Het Zwanenmeer werd sinds de première in 1877 duizenden keren gedanst over de hele wereld. En geldt als absoluut hoogtepunt in de dans. In deze bijzondere uitvoering geeft choreografe Dada Masilo haar interpetatie van het stuk en spelen bijvoorbeeld niet alleen vrouwelijke, maar ook mannelijke zwanen een hoofdrol. Dada Masilo slaat een perfecte brug tussen de Europese traditie en het Zuid-Afrika van nu. Voor het eerst, op speciaal verzoek van de Overijsselse schouwburgen, wordt Company Dada Masilo begeleid door een orkest. De muziek van Tsjaikovski wordt live uitgevoerd door het Oost-Nederlands Symfonieorkest wat dit sprookjesballet tot een nog intensere ervaring zal maken.

Deze, exclusieve voorstelling werd mede mogelijk gemaakt met steun van de provincie Overijssel onder auspiciën van Stichting 4 Oost en de schouwburgen van Hengelo, Enschede, Deventer en Zwolle.

Deze voorstelling is te zien op:
vrijdag 19 juni, 20.00 uur
zaterdag 20 juni, 20.00 uur 

Inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling wordt op beide dagen een inleiding gegeven. Aanvang 19:00 uur, entree € 2,50. Deze inleiding is te reserveren in stap 4 bij de voorstelling.

Ladies Night Arrangement
Reserveer een Ladies Night Arrangement bij de voorstelling 'Swan Lake' en geniet van: een smaakvolle ontvangst (kop koffie of thee met chocolade), vervolgens van een bijzondere dansvoorstelling (zit niet bij prijs Ladies Night arrangement in en is apart te reserveren) en na afloop genieten van en glas bubbels en tot slot een goed gevulde Goodie Bag mee naar huis! Dit alles voor slechts € 5,- (let op! Prijs is exclusief voorstelling). Reserveer dit arrangement in stap 4.

Het Ladies Night Arrangement is alleen te reserveren in combinatie met de voorstelling. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal arrangementen beschikbaar.

1e rang :   € 25,00   Normaal tarief
2e rang :   € 22,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,00   Normaal tarief
4e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 25,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Kalpana Raghuraman  Hitting True North  za 03 apr 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
MAN II CO  EXTRA LIVE/LIFE  wo 21 apr 2021 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden