De Gemeenschap - Strindberg en dal

Deel deze pagina
wo 23 jan 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


Tijdens het repeteren aan dit donkere drama over man/vrouwverhoudingen, gemankeerde liefde en manipulatie lopen ook binnen het gezelschap de persoonlijke en professionele spanningen hoog op.

De regisseur neemt zijn opvattingen over 'fysiek theater' wat al te letterlijk, de mannelijke gastacteur beschikt niet over de heterokwaliteiten die zijn rol vereist en de regieassistent loopt wel erg opzichtig te koop met haar bereidheid om 'alles' te doen voor een toneelcarrière.

1e rang:   € 18,50

De vooruitstrevende toneelgroep &Co werkt met overgave aan de eerste Nederlandstalige opvoering van 'Dal in de mist', een kort geleden ontdekt stuk van de Zweedse schrijver August Strindberg.

Toneel en werkelijkheid raken verwikkeld en verstrikt en door alle botsingen krijgt deze Strindbergonderneming onbedoeld de trekjes van een wrange klucht.

credits:

tekst Rob de Graaf
regie Roy Peters
spel Monique Kuijpers, Dic van Duin, Henke Tuinstra, Barnaby Luke Savage en Tessa Jonge Poerink
decor Erik Kouwenhoven en Marcel Kranendonk
licht Coen Jongsma
kostuums Marrit van der Burgt (ontwerp) en Karen de Meijer (uitvoering)
kap en grime Anna de Vriend

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
do          13-12-2018          Concordia Enschede, klik hier

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 23 jan 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Guilty Pleasures powered by Powervrouwen  do 10 jan 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Toneelgroep Oostpool  People Places and Things  do 07 mrt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden