Geannuleerd: dansgezelschap Meyer-Chaffaud - SOUL#4 CELEBRATE

Deel deze pagina
vr 29 jan 2021 - 20:30 uur - Middenzaal


Samen zijn, het leven vieren, verbinding zoeken en ervaringen delen en tegelijkertijd als individu krachtig in het leven staan. Deze dansvoorstelling is een prachtige en krachtige metafoor voor de manier waarop we in onze maatschappij weliswaar allemaal uniek zijn, maar altijd met elkaar zijn verbonden. De dansers nodigen je uit om er sámen met hun een feest van te maken!
“Zelden zijn dansers zo vriendelijk, dichtbij en benaderbaar als in voorstellingen van het Haagse choreografenduo.” | de Volkskrant

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.


 

1e rang:   € 18,50

Sinds 2017 zoeken choreografen Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud in hun SOUL-voorstellingen naar de aard van het menszijn. Dat doen ze niet alleen samen met de dansers, maar ook door het publiek op een innovatieve manier bij de voorstellingen te betrekken. SOUL #4 CELEBRATE is een bijzondere ervaring die een onuitwisbare indruk zal achterlaten en je aan het denken zet. Iedereen zit rond de dansvloer, dichtbij de dansers voor een intense ervaring. Voel het ritme, kijk toe, beleef, geniet en vier! 

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 82,50 en krijg toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen. Kijk hier voor bestellen en meer informatie over de Danspas.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief
1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Conny Janssen danst  FRAMED  za 10 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
MAN II CO  EXTRA LIVE/LIFE  wo 21 apr 2021 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden