André Manuel - SNEU

vr 25 feb 2022 - 20:30 uur - Middenzaal - Cabaret


Een martelaar die pas in het paradijs merkt dat al zijn maagden tweedehands zijn. SNEU. Een VVD-er die nooit geleerd heeft hoe hij moet frauderen. SNEU. Een pornoactrice met smetvrees. SNEU. Eendagsvliegen met een vrij weekend. SNEU. De deskundige adviseur van Donald Trump. SNEU. Het Amerikaanse volk. SNEU. Voor 100.000 dollar een giraffe neer mogen schieten en missen. SNEU. Een Duitse komediant. SNEU. 

SNEU is het zoveelste programma van André Manuel. Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is SNEU. Een ouderwets avondje topamusement. U kan natuurlijk ook thuis blijven. Hoewel... dat is pas echt sneu.

1e rang:   € 18,50

André Manuel staat bekend als bikkelharde satiricus. De shows van deze Diepenheimer zit vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: ‘André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.’ Hij is inhoudelijk, geestig, fantasierijk en gitzwart.”

Manuel ontving een nominatie voor de Poelifinario voor SNEU.
De jury: “Je kunt over vrijwel elke voorstelling van André Manuel zeggen dat hij niet geschikt is voor tere zieltjes. Ook in SNEU komen weer grappen en beledigingen langs die je bij geen enkele andere cabaretier hoort. Wie bereid is om voorbij zijn verontwaardiging te kijken, ziet echter een mens die het beste voorheeft met de wereld. Achter de harde taal schuilt diep engagement en dit keer ook enorm persoonlijk verdriet. Dat hij met zijn spannende vorm en spel tegen de brave tijdsgeest in durft te gaan, maakt Manuel alleen maar grootser.”

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

'André Manuel tart de politieke correctheid' | Theaterkrant
'André Manuel gaat een gewaagd onderzoek, waarbij hij de grenzen van de politieke correctheid aftast, vol bravoure aan.' | De Volkskrant

1e rang:   € 18,50

Anderen bestelden ook

Henry van Loon  Jannie The Showdog  do 12 jan 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Peter Heerschop & Viggo Waas  Er gaat nog iets heel moois gebeuren  za 04 feb 2023 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret