Aron Elstak - Sidekick

wo 02 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd - Cabaret

De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trumps, Tates’ en Thierry’s spugen vol zelfvertrouwen hun gif de wereld in. En de mensen met nuance zijn vaak zo genuanceerd dat ze zich niet uitspreken, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die beurt… die gaat nooit komen. Het heeft geen zin om te wachten op Jouw Grote Moment.

Of je het wilt of niet, dat moment zal je zelf moeten grijpen. Hoe lang wil je je eigen sidekick blijven? Wanneer beken je kleur en pak je de hoofdrol in je eigen leven? Want hoe veel tijd heb je nog in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen?

Tip: bestel een Jong Cabaret-serie en bezoek vier voorstellingen voor € 47,00 of zeven voorstellingen voor slechts € 70,00.

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Aron Elstak (1993)  is cabaretier, acteur, zanger en componist en schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit een originele en grappige invalshoek, om te zetten in tekst en muziek. Ook is hij de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee hij iedere uitzending actueel en muzikaal afsluit.

Daarnaast is hij te zien in het Sinterklaasjournaal en als Frenkie in de dramaserie Oogappels.

Met zijn kenmerkende warme stem kan hij als geen ander een verhaal vertellen in een lied. Aron is de koning van de spraak en heeft naast een prachtige vertelstem ook veel accenten, talen en stemmetjes in huis.  

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Anderen bestelden ook

Bert Visscher  Dat zie je een ander niet doen (reprise)  do 17 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Anuar  Made in Holland  vr 15 nov. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret