Maas theater en dans - Showtje tof doen 2.0 (12+)

Deel deze pagina
wo 12 mei 2021 - 19:30 uur - Middenzaal


Twee stadse jongens zijn sterk, stoer en innemend. Ze knallen in een spectaculair toffe show om vervolgens genadeloos door hun hoeven te storten, overmand door FOMO, angst voor leegte en voor meisjes. Met veel gekibbel, slapstick en een teder lied delen ze hun twijfel met het publiek. “Komisch en ontwapenend pleidooi voor kwetsbaarheid. Hilarisch, ontroerend en herkenbaar ineen” schreef Theaterkrant over de Parade-editie.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.


 

1e rang:   € 14,50

Het leven is een bumpy road, you know. Sometimes it’s tof, meestal gewoon tough. You’re feeling like a lonesome cowboy. Maar kijk naast je. Daar is je friend, watching over that same desert of difficulties. Be brave en vertrouw jezelf. Who knows waar dat eindigt, maar boeien.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 82,50 en krijg toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen. Kijk hier voor bestellen en meer informatie over de Danspas.

1e rang :   € 14,50   Normaal tarief
2e rang :   € 13,00   Normaal tarief
1e rang:   € 14,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Panama Pictures  Road to Panama  vr 04 dec 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Conny Janssen danst  FRAMED  za 10 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden