Sadettin K. - Show Me The Money

wo 01 mrt 2023 - 20:30 uur - Middenzaal


Sadettin duikt in de wereld van het geld. Of beter gezegd: zìjn geld. Geld speelt -zoals bij misschien wel meer mensen- een grote rol in zijn leven. Als we eerlijk zijn: een te grote rol. Of het nu de afwezigheid ervan is, of de aanwezigheid: zijn leven wordt erdoor beheerst.

Een geheim dat hier verklapt mag worden: de enige reden dat Sadettin als kind van Turkse arbeidsmigranten in Zutphen werd geboren en niet in het dorp van zijn ouders is GELD. Zijn vader verliet Turkije voor het geld van Nederland. Misschien is Sadettin er daarom zo door geobsedeerd. Is het iets erfelijks? Of moet hij een schuld aflossen, zoveel mogelijk geld verdienen en succesvol zijn als compensatie voor de offers van zijn ouders?

Ondersteund door muziek van Kaspar Schellingerhout probeert Sadettin antwoord te vinden op deze vragen.

1e rang:   € 16,50

Sadettin Kırmızıyüz (Zutphen, 1982) is artistiek leider van SADETTIN K (voorheen Trouble Man) en maakt onder die vlag voorstellingen. Het werk van Sadettin kenmerkt zich door een sterk autobiografisch en documentair karakter: hij put uit zijn persoonlijke leven en ervaringen om voorstellingen te maken waarin identiteit, migratie, discriminatie, politiek en de geschiedenis van zowel Nederland als de wereld een rol spelen en persoonlijke en universele thema’s zich met elkaar vermengen. Zijn voorstellingen zijn vaak verhalende monologen, veelal ondersteund door (live)muziek.

Tip!
Sadettin maakt zijn voorstellingen natuurlijk niet alleen. Voor en achter de schermen werkt een grote groep mensen mee om de verhalen zo goed mogelijk te vertellen. In de podcastserie 'Meestervertellers' krijgen juist deze mensen een podium. Van dramaturg tot marketeer, van lichtopbouw tot decoropbouw en meer. Hoe gaat dat in zijn werk en welke rol spelen al deze mensen in het geheel? Een mooi kijkje in de keuken als voorpret voor de voorstelling! Meestervertellers is te beluisteren via Apple PodcastSpotifyDeezer en Stitcher.

1e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 14,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Sadettin K. à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Sadettin K. à € 27,50

wo 01 mrt 2023 - 18:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Sadettin K. à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Sadettin K. à € 32,50

wo 01 mrt 2023 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 16,50

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool  De Bananengeneratie  do 17 nov 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Toneelgroep Oostpool/Toneelschuur Producties  Geschiedenis van Geweld  wo 14 dec 2022 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel