mugmetdegoudentand - seks(e)(n)

Deel deze pagina
za 14 dec 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


In Seks(e)(n) beginnen mugmetdegoudentand en Compagnie de KOE een amoureus experiment: twee mannen en twee vrouwen zetten de onderlinge verhoudingen op scherp in een geestig steekspel van woorden.

U verlaat de zaal gegarandeerd met een hoofd vol interessante vragen. En na goed gelachen te hebben. Want humor is met mugmetdegoudentand en De KOE onvermijdelijk.

"Slim, amusant metatheater (...) ontroerend en krachtig." | ★★★★ De Standaard

1e rang:   € 19,50

In de verte is het toneelstuk gebaseerd op Goethes roman Die Wahlverwandschaften (Affiniteiten), waarin de affaires van twee mannen en twee vrouwen voor veel ellende zorgen. Maar de blik van Goethe op de wereld bleek te gedateerd, de wereld is te veel veranderd. De tegenstelling tussen natuur en cultuur is sinds Goethes tijd oneindig veel complexer geworden. Natuur wordt steeds artificiëler, steeds meer bewerkt, steeds minder ‘natuurlijk’. Parallel daarmee wordt de vraag gesteld: hoe kunstmatig of natuurlijk zijn onze identiteiten, labels, hokjes?

"Een heerlijke en ook komische toneelavond vol intellectueel amusement met een verrassend en spectaculair slot." | ★★★★ Scènes

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid met de hulp van Gallop Tax Shelter. In coproductie met Het Laatste Bedrijf.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

CREDITS

Van en met Lineke Rijxman, Natali Broods, Willem de Wolf en Peter Van den Eede

Gebaseerd op de ideeën van Die Wahlverwandtschaften van Johann Wolfgang Goethe

Decor, licht en geluid Bram De Vreese en Shane Van Laer

Een co-productie van de KOE en mugmetdegoudentand

 

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie  Opvliegers 5: Op safari  do 11 feb 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Hans Croiset e.a.  Het Oog van de Storm  wo 23 feb 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden