Festival Schouwburg Hengelo on Tour: Hasselo - Uitmarkt | Johanneke ter Stege | Geronimo

Deel deze pagina
za 24 aug 2019 - 10:00 uur - Kulturhus Hasselo


Het festival vindt plaats in en rond Kulturhus Hasselo. Op zaterdag is er een Uitmarkt met een infomarkt en zijn er op het buitenpodium optredens van lokale muziek- en dansverenigingen en artiesten die later in het seizoen in Schouwburg Hengelo te zien zijn. 

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Het festival vindt plaats in en rond Kulturhus Hasselo en wordt op vrijdagavond geopend met een buitenfilm. Op zaterdag is er een Uitmarkt met een infomarkt en zijn er op het buitenpodium optredens van lokale muziek- en dansverenigingen en artiesten die later in het seizoen in Schouwburg Hengelo te zien zijn. Het festival wordt op zondag afgesloten met een koffieconcert. Maak kennis met het culturele aanbod van Kulturhus Hasselo en ontdek wat het nieuwe theaterseizoen in schouwburg Hengelo te bieden heeft! 

Programma zaterdag 

10.00-17.00 Uitmarkt!
Diverse culturele instellingen presenteren zich op de informatiemarkt. Kom alles te weten over het nieuwe cursusaanbod bij Kulturhus Hasselo en voorstellingen in de schouwburg. Of doe een workshop tekenen/schilderen mee! 
Op het buitenpodium laten muziek- en dansverenigingen zien wat ze in huis hebben. Naast kijken mag het publiek ook meedoen met de workshop peuter- en kleuterdans van Oyfo en de presentaties van Body Practice en Zitdans!  

19.30 Johanneke ter Stege 
Johanneke ter Stege dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes. De ontwapenende singer-songwriter en voormalig stadsdichter van Deventer laat taal, beeld en muziek versmelten om te tonen en bevragen wat het leven magisch maakt.  

20.00 Geronimo 
De vijfmansformatie Geronimo speelt de heerlijke muziek van Cliff Richard & The Shadows  aangevuld met andere nummers uit de sixties. 

Workshop Introdans

Voorafgaand aan het festival organiseren dansgezelschap Introdans en Schouwburg Hengelo een bijzondere, vierdaagse workshop rond de familievoorstelling Grupo Sportivo (op 26 oktober 2019 in Schouwburg Hengelo). In Grupo Sportivo experimenteert Introdans met bewegingen van sporters en daarom daagt het gezelschap sportclubs uit Hasselo (in andere disciplines dan dans), zoals voetbal-, hardloop-, volleybal- en atletiekclubs uit om deel te nemen aan deze workshop. In de workshop werken de deelnemers samen met de docenten van Introdans aan een choreografie, geïnspireerd op bewegingen uit de verschillende sporten. De choreografie wordt op zaterdagmiddag tijdens het festival gepresenteerd. Danservaring is niet nodig om deel te nemen, want het plezier in bewegen staat voorop! Deelname is bovendien gratis.

Wil jij meedoen aan de workshop en ben je beschikbaar voor de repetitiedagen (ma 19 t/m do 22 augustus overdag) en de eindpresentatie op zaterdag 24 augustus? Geef je dan op bij Linda Koezen: l.koezen@schouwburghengelo.nl

Geen rang (vrije zit) :   € 0,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 0,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Thijs Borsten, Dieuwertje Blok, Jeroen Zijlstra, Ernst Daniël Smid  Zielsverwanten (online muziekprogramma)  vr 16 apr 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Verplaatst: FOURCE  In concert  za 24 apr 2021 - 16:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden