Philippe Elan & Amstel Saxofoon Quartet - Sax avec Elan

Deel deze pagina
do 23 nov 2017 - 20:00 uur - Middenzaal


Laat je meeslepen door ontroerende Franse chansons en aangrijpende verhalen, in de unieke combinatie van chansonnier Philippe Elan en het Amstel Quartet. Met Thérèse Steinmetz als speciale gast!

1e rang:   € 19,50

Laat je meeslepen door ontroerende Franse chansons en aangrijpende verhalen, in de unieke combinatie van chansonnier Philippe Elan en het Amstel Quartet. Elan is een begrip voor iedereen die van het Franse chanson houdt. Hij begon zijn muzikale leven als saxofonist, maar al snel werd duidelijk dat zingen zijn echte passie was. Geen toeval dus dat hij graag met het Amstel Quartet samenwerkt: zij weten als geen ander wat zingen is. En de chansons van Brel, Aznavour en Piaf lijken hen op het lijf geschreven. De pers schreef terecht: ‘Philippe Elan zingt deze liedjes met zoveel charme en bevlogenheid dat hij met gemak bewijst waarom deze chansons klassiekers zijn geworden.’

Thérèse Steinmetz met Sax en Elan!

Twee jaar geleden hebben de in Amsterdam woonachtige chansonnier Philippe Elan en de in Cannes wonende Nederlandse zangeres Thérèse Steinmetz elkaar ontmoet bij een concert van Sax avec Elan!, een concert van het Amstel Quartet en Philippe Elan. Na afloop vatten Thérèse en Philippe het plan op om samen Nederlandse en Franse duetten uit te voeren. Gaandeweg kreeg dit plan meer en meer vorm en hebben beide besloten tijdens een repetitie in de zomer van 2015 een album te maken: Amsterdam-Paris.

Nu Thérèse als speciale gast in het programma Sax avec Elan! verschijnt lijkt de cirkel rond. Dit keer zit ze niet als publiek in de zaal, maar met vijf mannen om haar heen op het podium.

TIP: bestel de Serie Kamermuziek voor slechts € 79,50 en krijg toegang tot maar liefst 10 concerten.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
1e rang :   € 5,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 4,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Serafino Trio  3 x 3 gedestilleerd  zo 09 mei 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Van Baerle Trio  Kamermuziek op hoog niveau  zo 03 okt 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden