Jan Beuving - Rotatie

Deel deze pagina
vr 13 dec 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling.

Op zaterdag 15 juni werd bekend dat Jan met Rotatie is genomineerd voor een Poelifinario 2019 in de categorie Engagement.

1e rang:   € 18,00

Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. Tom Dicke zit als altijd aan de vleugel en Jan heeft zijn ruitjesoverhemd gestreken. Vorig jaar overal uitverkocht, dit seizoen voor het laatst te zien!

De pers klom op alle overtreffende trappen.
"Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes" | **** de Volkskrant

"Een wiskundige waar je naar blijft luisteren." | **** Trouw

"Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk." | ***** NRC

"Een programma dat de perfectie benadert." | Theaterkrant

De VSCD-jury over Jan Beuving:
"Als een wiskundige beweert dat intuïtie het wint van kennis, weet je dat hij een flinke draai heeft gemaakt. Jan Beuving laat andermaal zien dat hij tot de beste liedjesschrijvers van Nederland behoort, maar ook als geëngageerd cabaretier zet hij een grote stap. Hij maakt ons getuige van de rotatie in zijn wereldbeeld: absolute waarheid maakt langzaam plaats voor menselijke maat. Beuving koppelt wiskunde naadloos aan een zeer intiem verhaal en laat de voorstelling zo verbluffend mooi kantelen. Hij geeft zijn publiek het gevoel dat het kijkt naar een Escher-schilderij."

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 18,00   Normaal tarief
2e rang :   € 16,00   Normaal tarief
1e rang:   € 18,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Marc de Hond  Voortschrijdend Inzicht  vr 20 mrt 2020 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Claudia de Breij  Nu  do 26 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden