Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

The National Dance Company of Ireland - Rhythm of the Dance: Christmas Special

Deel deze pagina
za 28 dec 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Dit meeslepende en weergaloze dansspektakel in kerstsfeer staat garant voor een heerlijk avondje uit in de donkere dagen van het jaar.

In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht!

1e rang:   € 39,50

‘Rhythm of the Dance’ beleeft dit jaar haar twintigjarig jubileum. In twintig jaar trokken de voorstellingen al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten.

Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen, deels afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows, ondersteund door live musici en vocalisten. In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht!

Dit meeslepende en weergaloze dansspektakel in kerstsfeer staat garant voor een heerlijk avondje uit in de donkere dagen van het jaar.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 39,50   Normaal tarief
2e rang :   € 35,50   Normaal tarief
3e rang :   € 31,50   Normaal tarief
4e rang :   € 27,50   Normaal tarief
1e rang:   € 39,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

RUMAG  Live in het theater  za 21 nov 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Tributebands Pink Floyd, Genesis, Rush en Yes  Progrockfest (zit)  zo 22 nov 2020 - 14:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden