Fuad Hassen - Remmende Voorsprong

Deel deze pagina
wo 02 sep 2020 - 20:30 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl veroverde Fuad Hassen al vele harten. ’Een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is’ en ‘een getalenteerd comedian’ schreven de Volkrant en NRC!

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen. NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

In zijn derde comedyshow gaat Fuad op dezelfde voet verder. Fuad is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingetjes?

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nabil  Absurd  vr 20 nov 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Cabaret
Glodi Lugungu  Ze bedoelen het goed  za 28 nov 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden