Jan Beuving en Daan van Eijk - Reken maar nergens op

Deel deze pagina
vr 13 mrt 2015 - 20:30 uur - Bibliotheek


Helaas, deze voorstelling is uitverkocht. Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Wilt u daarvoor in aanmerking komen? Plaatst u zich dan op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen.

NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Jan en Daan stonden in 2013 in de finale van het Leids Cabaret Festival en in datzelfde jaar won Jan de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Samen vangen zij de wetenschap van A tot Z in splijtende liedjes en priemende verhalen.  

Jan Beuving en Daan van Eijk, wiskundige en natuurkundige, brengen de exacte wetenschap naar het theater. Nu eens geen Tsjechov en Shakespeare op de planken, maar Einstein en Pythagoras. Zodat de bèta’s hun hart kunnen ophalen en de alfa’s hun cijfers. Jan en Daan stonden in 2013 in de finale van het Leids Cabaret Festival en in datzelfde jaar won Jan de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Samen vangen zij de wetenschap van A tot Z in splijtende liedjes en priemende verhalen. (Twee mannen, één piano en nul redenen om thuis te blijven. Geen zorgen, je wordt niet overhoord. Reken maar nergens op, dan valt het altijd mee.)

www.janendaan.nl

Let op: Deze voorstelling heeft een aangepaste prijs voor jeugd t/m 14 jaar en voor CJP-pashouders. Gebruikmaken van dit tarief? Kies in stap 3 van het bestelproces voor jeugd/CJP tarief.

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 11,00   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 10,00   Lid Bibliotheek
Geen rang (vrije zit) :   € 8,00   Lid Bibliotheek CJP
Geen rang (vrije zit):   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Dolf Jansen  Bijna  vr 12 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Cabaret
Rundfunk  Todesangstschrei  za 20 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden