Verplaatst: BarokOpera Amsterdam - Reis naar de Maan/Voyage dans la Lune (voorpremière)

Deel deze pagina
do 10 dec 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Deze voorstelling is verplaatst naar 9 december 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 9 december 2021.

Geen rang (vrije zit):   € 21,50

In 1875 oogst Jules Verne’s ‘Van de Aarde naar de Maan’ enorm succes in Parijs. Componist Offenbach pakt dit fantasieonderwerp op; hij plukt de maan mee naar de speelvloer van de Opera. Met Offenbachs ‘Reis naar de Maan’, een van zijn mooiste partituren, reist u met zes operazangers, zes instrumentalisten en drie circusacrobaten mee naar een universum zonder zwaartekracht.

Reizen door de ruimte spreekt tot de verbeelding. Moderne technologie maakt afstanden steeds korter en de tijd gaat steeds sneller. Toch is daarbij de relatie tot de ander er niet gemakkelijker op geworden. Er is angst voor de onbekende.

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 21,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Camerata de' Bardi  Geen contacttango  za 26 jun 2021 - 21:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Opera
BarokOpera Amsterdam  Reis naar de Maan/Voyage dans la Lune (voorpremière)  do 09 dec 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Opera
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden