Theatercollege Groeipijn - Ray Klaassens

wo 27 mrt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - Theatercollege

Een samenwerking van Boekhandel Broekhuis & Schouwburg Hengelo

Ray Klaassens neemt je mee op een reis door zijn openhartige en avontuurlijke levensverhaal. Van de straten en bossen van Helmond naar de Koninklijke Militaire Academie, en vervolgens naar bijzondere en gevaarlijke oorden over de hele wereld. Ray deelt onder andere zijn inzichten, geleerd in de jungle van Belize en tijdens bombardementen in Beiroet. Maar hij deelt ook zijn grootste les met ons. Deze kreeg hij in 1995 op een veldbedje op de Veluwe. Zijn boodschap: groei gebeurt buiten je comfortzone, en daarvoor zijn lef, discipline en doorzettingsvermogen nodig. Ray gaat deze avond ook in gesprek met Kim Lammers, een voormalig hockeyinternational uit Nederland.

Let op! De stoelen op de 3e (rij 18) hebben beperkt zicht op het podium/projectiescherm. Indien u kiest voor deze plaatsen gaat u ermee akkoord dat u wellicht niet alles  kunt zien.

Speciale aanbieding: koop een ticket voor de voorstelling én het boek Groeipijn voor € 45,00. Ray komt deze na afloop van de voorstelling signeren!

 

1e rang:   € 25,00

Of het nu is als commando, inlichtingenofficier, ondernemer, tv-persoonlijkheid of spreker, Ray blijft zichzelf steeds opnieuw uitdagen. Zijn sleutel tot succes? Moeite doen, telkens opnieuw. Want groei zal altijd een beetje pijn blijven doen.

Toeschouwers worden geïnspireerd de daad voor eens en voor altijd bij het woord te voegen. Ray deelt inzichten over het spanningsveld tussen aanpassingsvermogen en volharding, maar leert de toeschouwer tegelijk dat het zinloos is om je druk te maken over dat waar je geen invloed op hebt. Bovendien legt Ray in niet mis te verstane woorden uit dat er een direct verband is tussen de resultaten die je boekt en de inspanning die je ervoor geleverd hebt.

Aanvang: 20:00 uur
Pauze: er is geen pauze
Verwachte eindtijd: 21:45 uur

1e rang :   € 25,00   Normaal tarief
2e rang :   € 22,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,00   Normaal tarief
1e rang:   € 25,00

Anderen bestelden ook

Kerkhof & Kerkhof  Een levendige avond over De Overgang (reprise)  za 28 sep. 2024 - 19:30 uur - Rabozaal Theatercollege
Peter van Uhm en Mart de Kruif  Veldheren Live  vr 04 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Theatercollege