Van Hoorne Entertainment - Rapunzel de Familiemusical (4+)

di 26 dec 2023 - 14:30 uur - Rabozaal - Jeugd / Familie

Prinses Rapunzel heeft prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met een speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar een kapper die in het bezit is van zo’n bijzondere schaar, ontmoet ze Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit haar te ontvoeren en op te sluiten. Zal Tobias haar vinden? En komen haar lange haren dan misschien nog van pas?

Sita Vermeulen als Rapunzel, vele betoverende liedjes, schitterende kostuums en natuurlijk een flinke dosis humor: dit sprookje mag je niet missen!

1e rang:   € 25,50

Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment échte publiekstrekkers. Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater. Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie!

1e rang :   € 25,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,00   Normaal tarief
4e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 25,50

Anderen bestelden ook

Dagboek van een Dorpskoor  Een productie van Schouwburg Hengelo i.s.m. Magda Nij Bijvank  za 02 dec 2023 - 20:00 uur - Mariakerk Enschede Muziektheater
Dagboek van een Dorpskoor  Een productie van Schouwburg Hengelo i.s.m. Magda Nij Bijvank  zo 03 dec 2023 - 16:30 uur - Mariakerk Enschede Muziektheater